+ A | - a | Visszaállít
2020. máj.
09
  Az utódaim már földönkívüliek
Kategória: Gondolatok, meglátások - Közzétette: nordi
szerző: Fekete Zsolt

Szilveszterkor ufót láttam az égen. Leszállt a kertünk végében, és fura kis szerzetek léptek ki belőle, olyan gülü szemekkel. Megkérdezték telepatikus úton, nincs-e kedvem velük tartani egy kis bolygóközi utazásra. Velük van Michael Jackson, Elvis Presley, és néha Pataki Attila is.Érthetően elmagyaráztam nekik, hogy reggel mennem kell dolgozni, így aztán vettek tőlem egy kis DNS-t, és tovább repültek a sötét égen, a Hold irányába. Én akkor nem kérdeztem, ők meg nem árulták el, mire kell nekik a DNS-em

Tegnap egy hologramos üzenetet várt otthon. Az idegeneknek sikerült engem klónozniuk, és ufólányok hordták ki az ottani „engem” illetve „minket.” Az üzenet szerint az első eresztés jól sikerült, szépen fejlődünk!
Mutatták is azokat az izéket. Aranyosak, csak randák, nem úgy, mint én!

Megkérdeztem tőlük telepatikus úton: „Lehetséges-e, hogy véletlenül elcserélték a DNS-t, mivel itt a földön is szoktak összekeverni újszülötteket.
Azt válaszolták hangokkal a fejemben: „Azért, annyira ne legyek már elszállva magamtól! Ha tetszik, ha nem, azok az izék mind tőlem vannak!”

Azt is mondták még, hogy kezdenek kifogyni a cuccból, ezért hamarosan újra meglátogatnak.
Italt öntöttem a poharamba, rágyújtottam, és örömmel konstatáltam: apa lettem!


forrás: FB
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hozzászólás
Az utódaim már földönkívüliek ani 09 máj : 06:00 Válasz erre
Hozzászólás: 15

Regisztrált: 21 nov : 19:42
"Szilveszterkor ufót láttam az égen. Leszállt a kertünk végében, és fura kis szerzetek léptek ki belőle, olyan gülü szemekkel. Megkérdezték telepatikus úton, nincs-e kedvem velük tartani egy kis bolygóközi utazásra. Velük van Michael Jackson, Elvis Presley, és néha Pataki Attila is."
Nordi

Pataki Attila már rég kilépett a körből tehát eleve esélytelen.Elvis Presley drogos volt ilyenekkel nem foglalkoznak a földönkívüliek.Michael jackson viszont él és virul,ősszel buliztam vele New Yorkban (ez komoly) de ha egyszer meghal tuti biztos hogy a jó oldalra kerül, a magas szőkékhez legfeljebb Harlemben az Apollóval szembeni paróka üzletben vesz egy szőke parókát mint én.Vagy neki adom az enyémet...


Az utódaim már földönkívüliek nordi 11 máj : 11:25 Válasz erre
Hozzászólás: 650

Köszi a hozzászólást.. örülök,hogy újra köztünk vagy..Az utódaim már földönkívüliek ani 16 máj : 15:30 Válasz erre
Hozzászólás: 15

Regisztrált: 21 nov : 19:42
KösziHozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz