+ A | - a | Visszaállít
2022. dec.
09
  NASA igazgató állítja a CNN-nek: NEM VAGYUNK EGYEDÜL a világűrben
Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek - Közzétette: nordi
A NASA legfőbb vezetője, Bill Nelson olyat mondott, ami előre vetítheti a nagy felfedést, a földönkívüli élet bizonyítékainak a nyilvánosságra hozatalát.
Bill Nelson nem hiszi, hogy csak a mi a bolygónkon alakult ki civilizált és szervezett élet. A NASA új igazgatója nem először beszél erről az elméletéről.
Sokak szerint a NASA vezetője előre vetíti, hogy hamarosan bekövetkezhet a Nagy Felfedés.

A Virginiai Egyetem egyik oktatójával beszélgetve azt ecsetelte a NASA igazgatója, kell, hogy legyen élet a Földön kívül is. A CNN-nek nyilatkozva is egyértelművé tette álláspontját.
Bill Nelson kijelentését arra alapozta, hogy az univerzum egyrészt hatalmas, másrészt rendkívül összetett, így kicsoda ő, hogy azt mondja: csak a mi bolygónkon alakult ki „civilizált és szervezett élet”.

Egy, a témában készült és hivatalos dokumentációból pedig – amit 2021 júniusában hoztak nyilvánosságra – az is kiderült, hogy az eltelt években összesen 144 azonosítatlan tárgyat észleltek. Ezek eredetére máig nem sikerült egyértelmű magyarázatot találni.
Azt ugyanakkor már a jelentés napvilágra kerülése előtt is hangsúlyozták a szakértők, hogy az azonosítatlan tárgy alatt nem elsősorban földönkívüli technikát kell érteni.

És a világ kormányai sokkal több információval rendelkeznek az idegenekről, de lassanként csepegtetik az információkat, nehogy tömegpánik törjön ki, vagy vallások semmisüljenek meg a bejelentés hatására.
Az ugyanis hogy nem vagyunk egyedül a kozmoszban, egy megrengető felismerés lesz a civilizációnk számára – ígérik.

forrás:/kritikus24/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hozzászólás
NASA igazgató állítja a CNN-nek: NEM VAGYUNK EGYEDÜL a világűrben ufocompany 11 dec : 06:14 Válasz erre
Hozzászólás: 102

Regisztrált: 03 nov : 06:35
Igazából érthetetlen volt eddig is,hogyan képzelte az Emberiség hogy egyedül van az Univerzumban? Azt sem tudjuk hol a határa! Az emberi agy számára egyenlőre felfoghatatlan az a mennyiség időben, távolságban, számokban ami a Világegyetemet jellemzi! UfoCompany/Facebook.

UFO Company


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz