+ A | - a | Visszaállít
2020. aug.
07
  A rejtélyes űrkocka még mindig a Nap körül kering
Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek - Közzétette: nordi
Többször írtunk már a furcsa, sötét kockaszerű objektumról, amit rendszeresen lefotóznak a napfigyelő műholdak. Számos érdekes teória született már róluk, de azóta sem sikerült rájönni, hogy mi lehet az. Most friss képek jöttek és úgy tűnik még mindig ott van.
A SOHO napfigyelő műhold 2020. július 15-i fotóin ismét észlelhető a gigantikus méretű űrkocka. Többféle módon próbálták már megállapítani a méretét, de úgy tűnik többször nagyobb mint a Föld. Bár a távolságát nem tudták meghatározni, így elképzelhető, hogy azért valamivel kisebb…
A NASA szerint csupán adathiány... de lehet hogy csak kocka alakú hőlégballon (nordi)
kép: SOHO napfigyelő műhold 2020. július 15-i fotó

A kocka a Nap északi féltekéjén található. Többször megfigyelték, hogy magából a Napból jön elő, vagy éppen oda tér vissza. Ezért sokan azt gondolják, hogy energiát gyűjt, vagy vannak olyan speciális részecskéket, amelyeknek a létezésével még nem vagyunk tisztában és azokat gyűjti be. Mindenesetre sem a mérete, sem az alakja alapján nem úgy tűnik, hogy természetes képződmény. Ugyanúgy lehet egy gigászi űrrobot, mint egy űrváros, vagy űrhajó.

Ráadásul úgy tűnik a Napunk nem is igazán a miénk. Hiszen olyan távol van, nincs ráhatásunk sem rá, sem a környezetére. Az idegen fajok valószínűleg már jóval azelőtt léteztek, hogy maga a Föld létezett volna és úgy aknázhatják ki a Nap forrásait, ahogyan akarják. Úgy tűnik meg is teszik.

forrás:/napiufo/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2020. aug.
07
  Indexre került az Ovizsaru…
Kategória: Kész röhej és egyéb örültségek - Közzétette: nordi
Újabb filmre csapott le az elfogadó-sokszínű-haladó-felvilágosult piszi gondolat- és véleményterror közélet-rendőrség. Az áldozat ezúttal az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült Ovizsaru című produkció. Az alkotást a most megrendezésre kerülő portlandi filmfesztiválon vetítették volna le – de miután rájöttek arra, hogy az inkognitóban nyomozó rendőr főhős „szolid erőszakkal” felemlíti meg a rá bízott gyermekeket – akik között nem kevés fekete és latino származású is van, azonnal eltávolították a filmet a programlistáról.Részlet a filmből (a videó indításához Katt ide! )

A tiltást kezdeményező Lois Leveen (író) szerint a filmben ábrázolt rendőri erőszak is okolható azért, amiért a megrettent gyermekek később (súlyosan traumatizált állapotban…) bűnöző életpályára térnek át, amit időről-időre megszakít egy-egy börtön vendégszeretete.
Vagyis ha jól értjük, amennyiben egy rendőr felvilágosító órát tart egy iskolában, akkor valójában bűnözőket termel a fasiszta ideológiája (törvények betartása, emberszerű viselkedés, stb.) terjesztésével.

A rendezők engedtek a nyomásnak és kivették az Ovizsarut a programból.

forrás:/hihetetlenmagazin/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák