+ A | - a | Visszaállít
2021. jan.
14
  Nyilvánosságra hozta az UFO-aktákat a CIA, bárki letöltheti az internetről
Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek - Közzétette: nordi
Az adatbázis elvileg az elmúlt évtizedek valamennyi ufóészlelését számon tartja a nyolcvanas évekig visszamenőleg.
Már elérhető az interneten az összes olyan korábban titkosított jelentés, amit az azonosítatlan repülő tárgyakról, vagyis az ufókról vezetett az amerikai hírszerzés, írja a Vice.
A több száz beszkennelt jelentést a The Black Vault nevű oldalra töltötték fel. A lap tulajdonosa 20 éve próbálta megszerezni a dokumentumokat. John Greenwald Jr. elmondása szerint 10 ezer közérdekű adatigényléssel fordult a kormányhoz, mire végül sikerült megkaparintania a jelentéseket. A férfi ettől függetlenül nem biztos abban, hogy valóban az összes aktát átadták neki.
Az amerikai UFO-akták között itt Katt ide! lehet böngészni.

Az adatbázis az elmúlt évtizedek valamennyi ufóészlelését számon tartja a nyolcvanas évekig visszamenőleg. A többnyire rövid leírásokban vázlatosan számolnak be az eseményekről. Az egyik leírásban például három erdész szúrt ki nagyjából 500 méteres magasságban egy 15-20 méter átmérőjű, kör alakú lapos tárgyat. Amint megpillantották, az ufó gyorsan el is suhant a környékről.

Az ufóakták egy december végén elfogadott törvényjavaslat értelmében kerülhettek most nyilvánosságra. Donald Trump az év végén írt alá egy több ezer oldalas törvénycsomagot, melynek egyik melléklete értelmében 180 napot kapott arra a hírszerzés, hogy nyilvánosságra hozzon mindent, amit az azonosítatlan repülő tárgyakról korábban titkosítottak.

Az amerikai UFO-akták között itt Katt ide! lehet böngészni.

forrás:/szeretlekmagyarorszag.hu/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák