+ A | - a | Visszaállít
2020. jún.
22
  Trump gondolkozik a földönkívüliekről szóló akták nyilvánosságra hozatalán
Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek - Közzétette: nordi
szerző: Kulcsár Péter

Már ősidők óta azon törik a fejüket az emberek, hogy vajon mik okozhatják a furcsa égi jelenségeket. Bár a legtöbbjükre a folyamatosan fejlődő csillagászat már egyértelmű magyarázatot tudott adni, vannak rejtélyek, melyek továbbra is megoldatlanok maradtak.

Az 1947-es roswelli állítólagos ufóincidens után, amikor is szemtanúk elmondása szerint egy csészealj formájú objektum zuhant le a kisvároshoz közeli farmnál, évről évre felerősödtek azok a feltételezések, miszerint a kormány elhallgatja az azonosítatlan repülő tárgyakról szóló információkat.Meglepő bejelentést tett nemrég az amerikai elnök az ufókkal kapcsolatos dokumentumokról

Azóta az amerikai hatóságok tagadták, hogy földönkívüli űrhajóról és annak fedélzetéről lett volna szó, helyette meteorológiai léggömbökkel és próbababákkal indokolták az eseményeket. Természetesen ez a magyarázat sokak számára nevetségesnek bizonyult, mivel a romok eltakarításában részt vevő katonák szerint a helyszínen készült fotókat és bizonyítékokat meghamisították.
Most azonban végre pont kerülhet az ügy végére, mivel az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump hajlandó feltárni a titkosított, bizalmas aktákat. Minderről egy podcastben beszélt, amely a hivatalos közösségi platformjain jelent meg tegnap.

Apák napja alkalmából egy kötetlen beszélgetést adtak le a YouTube-on élőben, amelyben az elnök idősebbik fiával folytatott diskurzust különböző témákban. Az interjú során Trump Jr. megkérdezte, mennyi esélye van annak, hogy nyilvánosságra hozzák a roswelli esetről készített dokumentumokat, mire az édesapja azt válaszolta, hogy elgondolkozik rajta.
“Több millió ember szeretne Roswellbe látogatni, meg akarják nézni a környéket. Nem beszélhetek arról, mit tudok róla, de egy nagyon érdekes helyről van szó. Nagyon sokan tudni akarják, mi folyik ott.” - mondta Trump.

Az ufókérdés az utóbbi hónapokban ismét előjött, mivel az Egyesült Államok hadserege olyan felvételeket tett közzé, amelyeken valószínűleg nem e világi objektumok láthatóak. Ezeknek a videóknak a hitelességét később a katonaság és a hozzá tartozó hatóságok megerősítették. Hogy pontosan mik lehettek ezek a különös tárgyak, mai napig csak találgatni lehet.

forrás:/liner/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon