+ A | - a | Visszaállít
2020. jan.
17
  Videója van a haditengerészetnek egy UFO találkozásról, de soha nem láthatjuk
Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek - Közzétette: nordi
Sokkal több bizonyítéka van az amerikai haditengerészetnek a 2004-ben történt katonai “UFO-incidensről”, mint azt a közvélemény eddig hitte – állítja a Motherboard. A 2004-es furcsa észlelésekről két éve kezdtek hírek terjedni, miután egy különös repülő tárgyról készült felvétel bejárta a világot. A videókról később hivatalos állásfoglalást adott ki a szervezet, mondván: valódiak.Maga az amerikai haditengerészet erősítette meg, hogy több képi anyag is a birtokában van a 2004-es UFO-észlelésről, de azokat soha nem adják ki, mert nemzetbiztonságilag veszélyesnek tartják (A videó inditásához Katt ide! )

Az ügyet ezzel akár le is zárhatnánk, ám néhány napja újabb fejleményekről hallani. Úgy hírlik, Amerika további képi bizonyítékokat rejteget a 2004-es találkozásról, de kiadni soha nem fogja azokat. Minderről az információ szabadságára vonatkozó amerikai törvény (Freedom of Information Act) alapján tudni, valaki ugyanis kérvényezte az összes akta bemutatását.
Az észlelésről készült dossziét egy Christian Lambright nevű kutató szerette volna tüzetesebben átnézni, de a haditengerészet ezt elutasította. A Vice jelentése szerint erre azért került sor, mert a katonák szerint a képi anyagok közt olyan is akad, amit szigorúan titkosnak minősítettek, kiadása pedig nemzetbiztonsági veszéllyel járna.

Több kutató azt gyanítja, hogy az internetre kikerült videó csupán egy részlet, a haditengerészet pedig egy sokkal hosszabb és jobb minőségű felvétellel is rendelkezik. Mások viszont azt mondják, biztosan nincs ilyen anyag a katonák birtokában.

Az, hogy Amerika ufók után vadászik, 2017 december óta ismert, miután a washingtoni védelmi minisztérium maga árulta el, hogy titokban Földön kívüli, repkedő tárgyak létezését vizsgálta egy program keretében. A 600 milliárd dolláros védelmi költségvetésből évi 22 millió dollárt fordítottak az észlelt ufók utáni hajszára.
A közvéleményt foglalkoztató tudományos kérdések között igen előkelő helyen szerepel, hogy vajon létezik-e értelmes élet a Földön kívül, és ha igen, mikor találjuk már meg őket. Ehhez azonban egy fontos kérdést is érdemes tisztázni: mi maga az élet?

forrás:/hvg/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon