+ A | - a | Visszaállít
2020. aug.
07
  Indexre került az Ovizsaru…
Kategória: Kész röhej és egyéb örültségek - Közzétette: nordi
Újabb filmre csapott le az elfogadó-sokszínű-haladó-felvilágosult piszi gondolat- és véleményterror közélet-rendőrség. Az áldozat ezúttal az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült Ovizsaru című produkció. Az alkotást a most megrendezésre kerülő portlandi filmfesztiválon vetítették volna le – de miután rájöttek arra, hogy az inkognitóban nyomozó rendőr főhős „szolid erőszakkal” felemlíti meg a rá bízott gyermekeket – akik között nem kevés fekete és latino származású is van, azonnal eltávolították a filmet a programlistáról.Részlet a filmből (a videó indításához Katt ide! )

A tiltást kezdeményező Lois Leveen (író) szerint a filmben ábrázolt rendőri erőszak is okolható azért, amiért a megrettent gyermekek később (súlyosan traumatizált állapotban…) bűnöző életpályára térnek át, amit időről-időre megszakít egy-egy börtön vendégszeretete.
Vagyis ha jól értjük, amennyiben egy rendőr felvilágosító órát tart egy iskolában, akkor valójában bűnözőket termel a fasiszta ideológiája (törvények betartása, emberszerű viselkedés, stb.) terjesztésével.

A rendezők engedtek a nyomásnak és kivették az Ovizsarut a programból.

forrás:/hihetetlenmagazin/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák