+ A | - a | Visszaállít
2020. márc.
06
  Öt és fél milliárd... és megveszem a hivatalt...
Kategória: Gondolatok, meglátások - Közzétette: nordi
szerző: nordi

5 és félmilliárd...több mint a múlthéten kisorsolt minden idők legnagyobb nyereménye az ötös lottón (persze nem kellett senkinek). Ezt a cikket már nem akartam megírni, de a fb ismerőseim kérésére csak írok valamit erről a minden idők legnagyobb nyereményét is überelő összegről.
Szokásomhoz híven most is kimentem a sarki lottózoo előtti térre, némi információt és ihletet gyűjteni, ha már írnom kell valamit. Sajnos ezúttal hiába. A tér üres volt, a lányok sehol (vagy még mindig vásárolnak) még a jehovások sincsenek itt, pedig nincs is hideg. Bizonyos körökben még mindig tarol a koronavírus.
Aztán a parkban megláttam néhány migránst akik egy padon beszélgettek (új téma, ezt nem hagyhatom ki), tehát összeszedtem minden angol tudásom és megkérdeztem, mire költenének 5 és félmilliárdot?

Erre ők magyarul elküldtek a francba, hogy ne molesztáljam őket mert ők a helyi önkormányzat roma képviselői és a soron következő ülés témáit tárgyalják. Erre én is bekeményítettem:
- Képviselők vagytok?... akkor kötelesek vagytok válaszolni a sajtó munkatársai által feltett kérdésekre! - és magyarul is megismételtem a kérdést.
- Sajtós vagy ? enyhült meg az egyikük, majd folytatta - Nem is látszik rajtad
- Rajtatok sem, hogy képviselők vagytok - viszonoztam a bókot
- Melyik újságtól vagy ?
- A no para, more internetestől... nyögtem ki nagy nehezen

- Na idefigyelj tesókám , az önkormányzatnak még soha nem volt ennyi pénze, de Pénztáros Lőrinc szerint (aki hozzánk hasonlóan nehéz munkával keresi a kenyerét) ez önmagában nem nagy pénz de számításba véve, hogy tiszta profit akkor nem mehetünk el mellette szó nélkül, és mi, mint képviselők nem kell beszámoljunk a vagyonunkról a sajtónak ..
értve vagyok?

Természetesen megértettem és azt is, hogy ne szóljak bele a képviselők dolgába...
A jó hír pedig az, hogy ha megnyerem az ötöst minden esélyem meglesz, hogy megválasztott képviselőként én is bejussak az önkormányzati ülésekre.
Tehát irány a lottózó... most már közérdek, hogy én nyerjek... hajrá magyarok, hajrá Magyarország...

(paramoral)


kapcsolódó: Minden idők legnagyobb nyereménye az ötös lottón Katt ide!
Szombaton már 5 milliárd várja a gazdáját Katt ide!
Szombaton már 4444 millióért izgulhatunk Katt ide!
A múlt héten senkinek nem kellett a 4 milliárd... Katt ide!
Ki viszi el a 4 ezer millát szombaton ?... Katt ide!Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák