Hír: Bizarr, 120 méteres, jégbe fagyott hajószerű roncsra bukkantak az Antarktiszon
(Kategória: Hogy mik vannak ?!...)
Küldte: nordi
kedd 11 augusztus 2020 - 09:37:46

szerző: Kulcsár Péter

A Google Earth segítségével Új-Zélandtól délre egy óriási jégtömeget fedeztek fel, amelynek szokatlan alakja igencsak felcsigázta a laikusok és az összeesküvés-elméletek rajongóinak fantáziáját.
Az egyik felhasználó éppen a népszerű térképnézegető applikációt böngészte, amikor egy bizarr struktúrára lett figyelmes a nagyjából 161 kilométerre az antarktiszi partoktól úszó jéghegyen.
Ufóroncs vagy náci bázis maradványa? (a videó indításához Katt ide! )

A 120 méteres jéghajóként elhíresült szerkezetről készült felvételeket először a YouTube-ra töltötte fel az MrMBB333 nicknevű júzer, aki saját magát csak “a Föld őrszemeként” tartja számon. A videóban jól látható, hogy az objektum körvonalai leginkább egy óceánjáróra hasonlítanak, kivehetőek például az ablakra és a kéményre hajazó részletek is.
Az egyelőre még hitelesítetlen felvétel a fehér táj felett tornyosuló óriási jégdarabra való rázoomolással kezdődik, majd hirtelen átvált 3D-s nézetre, amin felfedezhetjük a hajóra emlékeztető formákat.

“Megnézed, és azt látod, hogy olyan, mintha egy hajó körvonalai lennének. 120 méter hosszúságú ez a szerkezet, amit leginkább jéghajónak hívnék – lényegében egy hatalmas jacht fekszik Antarktisz partján.”- magyarázta a videó feltöltője.
A videó elején egy másik jégtömböt különös falként, bejáratként és parkolóhelyként azonosítottak – természetesen nem lehet tudni, hogy mi lehet az igazság a feltételezések mögött.

Mondanunk sem kell, hogy az internet népét lázba hozta a jelenség, sokan úgy gondolják, valamit elrejthettek előlünk, ezért tüzetesebben kellene átvizsgálni a fagyott kontinenst. Egyesek szerint titkos náci bázisról származó elhagyatott hajóról van szó, mások úgy hiszik, földönkívüliek hagyhatták hátra a romokat, vannak, akik pedig meg vannak róla győződve, hogy ősi civilizációk maradványai lehetnek.

forrás:/liner.hu/


Ezen hír származási helye:
( http://no-para.paramoral.eu/news.php?extend.214 )