+ A | - a | Visszaállít
2020. nov.
19
  A meghekkelt 3,3 milliárd...
Kategória: Gondolatok, meglátások - Közzétette: nordi
szerző: nordi

Azt, hogy nekem mekkora szerencsém van, már leírni is sokk. A múlthéten azt kívántam, hogy négy hét után legyen már újra gépisorsolás és ne a fakezű Freddie húzza ki a nyerőszámokat. Ezúttal teljesült a kívánságom...részben... Valóban, nem Freddie húzta ki a számokat, hanem Lola... viszont kézi sorsolás volt, tehát az általam beprogramozott számok kihúzása most szombatra maradt.

Na de térjünk a lényegre, hiszen 3,3 milliárdról beszélünk. Mivel az ötös lottó főnyereményét úgyis humanitárius célokra szántam, most megosztom veletek a szombati nyerőszámokat, hiszen van e nemesebb dolog a világon , mint az, hogy bárki számára elérhetővé tegyem az ötös lottó telitalálatát. Ráadásul a black friday jegyében a módszerem is nyilvánosságra hozom.

Azt mindenki tudja, hogy a számítógépes programok bináris rendszerben futnak, vagyis az 1 és 0 kombinációjából állnak. Mivel a 0, 01 és 00 elég ritkán szerepelnek a nyerőszámok között, új bináris rendszert fejlesztettem ki az 1 és a 2 számokra építve (vagyis: egykettőre)

Tehát ha szombaton gépi sorsolás lesz, a meghekkelt programom szerint a gép csak azokat a számokat dobja ki ,melyek az 1 és a 2 kívül más számokat nem tartalmaznak, vagyis 1,2,11,12,21,22. Ez viszont hat szám, de ne felejtsük el, hogy 6 -ból 5-öt lényegesebb könnyebb eltalálni, mint 5-öt a 90-ből.(de lehet, hogy a jövő héten a hatos lottót is megbuherálom.

A biztonság kedvéért azért megtettem minden variánst ahogy a mellékelt szelvényen is látható. Igaz volt egy pici malőr mikor leadtam a szelvényt, a gép a "játékba küldve" helyett a "biztosan ezt akarja?" felirattal válaszolt...

Természetesen ezt akartam hiszen a tévedéseim kijavítva, már nem kétséges, hogy én viszem el a főnyereményt, esetleg még egy páran akik bíznak bennem és a lottótársaság meghekkelt programjában. Úgy kell nekik... meg nekem is....

kapcsolódó:Újra több mint három milliárd az ötös lottón Katt ide!
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz