+ A | - a | Visszaállít
2020. jún.
12
  Elhalasztják Michael Schumacher műtétjét
Kategória: Hogy mik vannak ?!... - Közzétette: nordi
A héten felröppent pletykákkal ellentétben a koronavírus lecsengéséig várhatóan nem műtik meg Michael Schumachert. A család továbbra is elzárkózik a tájékoztatástól.
Újabb őssejtkezelésről érkeztek hírek Michael Schumacherrel kapcsolatban a héten, azonban a brit Guardian értesülése szerint erre a közeljövőben nem kerül sor.
A lap szerint a korábbi hétszeres világbajnok családja továbbra sem kommentálja a felmerült pletykákat és spekulációkat, de a szerző úgy tudja, a koronavírus idején nem terveznek ilyen beavatkozást.

Schumachert 2013 decemberében érte síbaleset, ekkor súlyos agysérülést szenvedett, azóta a világtól elzártan él. Nem ismert, hogy pontosan milyen állapotban van, a Guardian szerint izomsorvadás és csontritkulás lépett fel az 51 esztendős klasszisnál annak következtében, hogy hat éve ágyhoz kötött.

A Contro Copertina idézte Schumacher egyik kezelőorvosát, az őssejtspecialista Philippe Menasche-t, aki elmondta, a cél az expilóta idegrendszerének regenerálása, de Dr. Nicola Acciari, egy bolognai idegsebész szerint nem tudják pontosan, milyen eredményt hozhat a kezelés az agysérülés esetében.

forrás:/GPhirek/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák