+ A | - a | Visszaállít
2022. máj.
07
  Ernő a webmesterünk...
Kategória: Gondolatok, meglátások - Közzétette: nordi
szerző: nordi

Már lassan felnőttkorba lép a honlapunk és gondoltam, hogy itt az ideje, hogy írjak pár sort Ernőről a webmesterünkről, aki 2010 óta pátyolgatja az oldalunkat. Volt is dolga rendesen hiszen többször cseréltünk szolgáltatót, költöztettük a honlapot egyik szerverről a másikra és a munka oroszlánrésze mindig az ő nyakába szakadt.

Természetesen, ezek mellett még a saját dolgaival is kellett foglalkozzon, mert ebből nem lehet megélni. Most egy PC szervize van Cegléden a StarkerPc, ahol szintén sok a tennivaló, de ígérete szerint nem hagy cserben bennünket.Ha szükséged van rá, vagy többet szeretnél tudni róla Katt ide!

Arról sem feledkezhetünk meg, hogy támogatja a jótékonysági valamint a nonprofit szervezeteket, pl. a Fidelius állatvédőit a csengeri múzeumot vagy a szamossályi idősek otthonát és megoldja ezen honlapok technikai problémáit is.
Nélküle ezek oldalak és a paramoral sem léteznének...

Ezúton is megköszönjük neki a hosszú évek alatt nyújtott segítséget reméljük a továbbiakban is számíthatunk a tudásra és sok sikert kívánunk a mindennapi munkájában !

Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák
..
....
...