+ A | - a | Visszaállít
2020. jan.
24
  Ki viszi el a 4 ezer millát szombaton ?...
Kategória: Gondolatok, meglátások - Közzétette: nordi
szerző: nordi

Nagyon rég nem írtam a nagy lottó nyeremények irányított célba juttatásáról... legalább is úgy ahogy mi a kívülállók az összeesküvés-elméletek hatására hajlandóak vagyunk elhinni. Katt ide!
Az igazság az hogy már régóta nem volt ötös. 4 milliárd ft. meg pláne nem. Hogy mit csinálnék a 4 milliárddal? ... első lépésben megütne a guta , mert hátralévő életemben nem tudnék ennyi pénzt elkölteni. második lépésben ellenzéki pártot alapítanék, (ha már nem tudom élvezni a zsozsót...legalább ártsak vele másoknak (de erről már írtam egy eszmefuttatást).
Természetesen az informátoraim a sarki lottózoo körül még megvannak csak újabban közmunkásként tengetik életüket, de ugyanolyan kedvesek mint régebben és a közmunkát is egyszerűen csak veszélyességi pótlékként fogják fel.

Na de térjünk a lényegre ... Kié lesz szombaton a 4 milliárd?-tettem fel nekik a 100 forintost kérdést, de először meg kellett hallgatnom az árajánlataikat. (néhány cigi és pár korty tequila után már a kérdésekre is feleltek.)
Szokás szerint különböztek a válaszok a résztvevők kora és vérmérséklete szerint. A legtöbb szavazatot, természetesen Mészáros Lőrincz kapta (fideszes lévén a szokásos kétharmadot, de a maradék egyharmad kiröhögte őket, mert szerintük a Szerencsejáték Zrt. már rég a a Lőrincz tulajdonában van, csak a gazdaság dübörgése miatt keveset hallani róla...(a hír elkeserített mert ismervén a munkásságát hirtelen rádöbbentem, hogy már nem sokáig lottózom)

Aztán szóba került a Soros alapítvány-hálózat is, de itt már jobban megoszlottak a vélemények... aztán eszembe jutott egy régebbi írásom amelyben azt írtam, hogy most már én vagyok a soros (jó cikk volt, érdemes újra elolvasni Katt ide! ) aztán végiggondoltam a lehetséges következményeket hagytam a francba az egész témát...

Megittuk a maradék tequilát egy kicsit még elbeszélgettem a lányokkal (egy termékbemutatóra is meghívtak) aztán kissé megtörten, becaplattam a sarki lottózooba és csak megvettem a heti szelvényt... nem sok reményt fűzök a 4000 millához...de ki tudja meddig lottózhatok még...

(paramoral)

kapcsolódó:Valami bűzlik a Szerencsejáték ZRt. golyói körül... Katt ide!
Ma Simicska viszi el a lottóötöst... mert Simicska mindent visz.. Katt ide!
Ki nyeri meg szombaton az ötös lottó jubileumi főnyereményét?... Katt ide!
Valóban a Saul fia nyeri meg szombaton az ötös lottó főnyereményét ?... Katt ide!
Több mint 4 milliárd a lottó ötösön - de kit ment meg a kormány? Katt ide!
Mégsem a Questor nyeri meg a mai lottó ötöst Katt ide!
Most nem a Közgép, hanem a BudaCrash viszi a lottó ötöst Katt ide!
Ismét a Közgép viszi el a lottó ötöst ?... Katt ide!
A Közgép nyerte az lottóötöst is Katt ide!
Lehet Magyarországon csalni a lottóval? - Mosakodik a Szerecsenjáték ZRt. Katt ide!
Ma gazdára talál 3,23 milliárd forint - vagy mégse? Katt ide!
Péntek 13, avagy mihez kezdenél 3 milliárd forinttal? Katt ide!
Így élhető túl a lottóötös Katt ide!
Imádkozzunk, nehogy ötösünk legyen a lottón! - Ma 2,88 milliárd tönkretesz valakit... Katt ide!
Veszélyes a 2,5 milliárdos lottónyeremény? Katt ide!

Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák