+ A | - a | Visszaállít
2020. nov.
06
  Afroamerikai színésznő az új 007-es
Kategória: Programajánló (film, irodalom, expo) - Közzétette: nordi
szerző: csd

Bár a Nincs idő meghalnira még egy ideig várniuk kell a rajongóknak, mostanáig számos találgatás előzte meg a kérdést, vajon ki veszi át majd a stafétát Daniel Craigtől.
Craig ugyanis utolsó alkalommal formálja meg a 007-es ügynököt, a szereppel kapcsolatban pedig már Henry Cavill neve is felmerült korábban, a kedélyeket azonban a James Bond filmek producerei hűtötték le azzal, hogy egyelőre nem kívánnak új színészt castingolni a szerepre.
A film sztárja, Lashana Lynch egy friss interjúban azonban elárulta, hogy a Nincs idő meghalni történései alapján ő lesz majd az új 007-es ügynök. Ez a hír már pletykaként már a múlt évben is felröppent,
most pedig úgy tűnik, valóban volt alapja.(a videó indításához Katt ide! )

“Egy afroamerikai nő vagyok, ha egy másik afroamerikai nő kapta volna a szerepet, ugyanúgy beszélgetnénk erről, és ugyanúgy ki lenne téve a támadásoknak. Emlékeztetnem kell magamat azonban arra, hogy valami egészen forradalminak vagyok a részese”
Lynchet korábban a Marvel Kapitányban ismerhette meg a szélesebb nézőközönség. Hogy miként állja majd meg a helyét az új James Bond filmben, arra 2021. áprilisig kell várniuk a mozirajongóknak.

forrás:/mafab.hu/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák