+ A | - a | Visszaállít
2020. jan.
31
  A múlt héten senkinek nem kellett a 4 milliárd... talán most...
Kategória: Gondolatok, meglátások - Közzétette: nordi
szerző: nordi

A múltheti cikkemben a pihent agyammal összehoztam a Szerencsejáték zrt meg Mészáros Lőrincet a 4 milliárdos főnyeremény kapcsán. Katt ide! Kaptam is a rajongóimtól hideget-meleget rendesen.
Az E-on-tól még fűtésszámlát is.
Többen írták hogy mekkora hülye vagyok és miket írok a nemzet becsületes gázszerelőjéről (és még csodálkozom a gázszámlámon) A 4000 millát nem nyertem meg (de legyünk pozitívak: más sem) viszont újabb infókkal lettem gazdagabb amit meg is osztok veletek.


Mészáros Lőrincnek több pénze van, mint Venezuelának - irja Hanula Zsolt " A venezuelai államkincstár készpénzállománya aggasztó szintre csökkent, írja a Business Insider. A kasszában már kevesebb mint 800 millió dollár, illetve kb. 200 millió értékű, azonnal készpénzre váltható értékpapír porosodik.
A dologhoz azért hozzátartozik, hogy Venezuelának van még otthon 73 tonna aranya, és Londonban, a Bank of England pincéjében még bő 30 tonna, aminek összesen kb. 5,2 milliárd az értéke. Azt persze nem tudhatjuk, hogy ezzel szemben mi van Mészáros Lőrincék pincéjében.

A Nemzet Gázszerelőjének a Forbes becslése szerint egymilliárd dollár a vagyona, de ez tavaly márciusi adat, a G7 novemberi cikke szerint inkább kétmilliárd lehet a reális szám.
A tanulság valószínűleg az, hogy most gyorsan kéne megvenni Venezuelát, mielőtt Soros György veszi meg. ( forrás:index)

A helyzet súlyosságának érzékeltetésére a lap Jay-Z-t, illetve Kylie Jennert hozza fel példának, de nekünk van egy sokkal plasztikusabb illusztrációnk

A másik info amit az Alfahír hozott nyilvánosságra, hogy Tokajban " jól szervezetten, nagy üzemben tüntetik el a 2013. előtti borokat. Érdekes, hogy pont ettől az évtől lépett a borászat a “megújulás útjára”, ekkor nevezték át Tokaji Kereskedőházról Grand Tokajra. Az állami tulajdonú cég amúgy a legjelentősebb magyar borászat, amelyre szokás úgyis hivatkozni, mint a nemzeti borászati tradíció őrzője, és nem mellesleg az UNESCO Világörökség része címet viselő, történelmi Tokaj-hegyaljai borvidéken működik.

Kérdéses, hogy mi állhat a tevékenység mögött, de az szinte biztos, hogy bizonyos gazdasági érdekek a motiváló erők. Nem szabad elfelejteni, hogy Tokaj térségét szépen belakták a kormányközeli erők: Mészáros Lőrinccé a térség legjobb szállodája (a tarcali Andrássy Rezidencia Wine & Spa), és a Henye pezsgőt előállító pincészet is. De Tokaj-Hegyalján megfordult Tombor András (Habony Árpád hitelezője) és Márton Péter, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. vezérigazgatója is – írta az Alfahír.

Egyszóval, én vagyok a csúnya bácsi aki beleköt Pénztáros Lőrinc, bocsi Mészáros Lőrinc munkával vérrel, verítékkel és könnyekkel megszerzett vagyonába ahogy azt Churchill is megígérte annak idején... stb

Na de hagyjuk a francba az egészet, mert a végén megint úgy járok mint a múltkor mikor én voltam a soros a lottó nyereményhez Katt ide!
Tehát óvatosan körülnéztem és szépen beslattyogtam a sarki lottózóba és megismételtem a múltheti nyeretlen szelvényem számait... talán most.. és a gázszámlat is ki fogom tudni fizetni.. talán...

(paramoral)
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák