+ A | - a | Visszaállít
2020. aug.
11
  Bizarr, 120 méteres, jégbe fagyott hajószerű roncsra bukkantak az Antarktiszon
Kategória: Hogy mik vannak ?!... - Közzétette: nordi
szerző: Kulcsár Péter

A Google Earth segítségével Új-Zélandtól délre egy óriási jégtömeget fedeztek fel, amelynek szokatlan alakja igencsak felcsigázta a laikusok és az összeesküvés-elméletek rajongóinak fantáziáját.
Az egyik felhasználó éppen a népszerű térképnézegető applikációt böngészte, amikor egy bizarr struktúrára lett figyelmes a nagyjából 161 kilométerre az antarktiszi partoktól úszó jéghegyen.
Ufóroncs vagy náci bázis maradványa? (a videó indításához Katt ide! )

A 120 méteres jéghajóként elhíresült szerkezetről készült felvételeket először a YouTube-ra töltötte fel az MrMBB333 nicknevű júzer, aki saját magát csak “a Föld őrszemeként” tartja számon. A videóban jól látható, hogy az objektum körvonalai leginkább egy óceánjáróra hasonlítanak, kivehetőek például az ablakra és a kéményre hajazó részletek is.
Az egyelőre még hitelesítetlen felvétel a fehér táj felett tornyosuló óriási jégdarabra való rázoomolással kezdődik, majd hirtelen átvált 3D-s nézetre, amin felfedezhetjük a hajóra emlékeztető formákat.

“Megnézed, és azt látod, hogy olyan, mintha egy hajó körvonalai lennének. 120 méter hosszúságú ez a szerkezet, amit leginkább jéghajónak hívnék – lényegében egy hatalmas jacht fekszik Antarktisz partján.”- magyarázta a videó feltöltője.
A videó elején egy másik jégtömböt különös falként, bejáratként és parkolóhelyként azonosítottak – természetesen nem lehet tudni, hogy mi lehet az igazság a feltételezések mögött.

Mondanunk sem kell, hogy az internet népét lázba hozta a jelenség, sokan úgy gondolják, valamit elrejthettek előlünk, ezért tüzetesebben kellene átvizsgálni a fagyott kontinenst. Egyesek szerint titkos náci bázisról származó elhagyatott hajóról van szó, mások úgy hiszik, földönkívüliek hagyhatták hátra a romokat, vannak, akik pedig meg vannak róla győződve, hogy ősi civilizációk maradványai lehetnek.

forrás:/liner.hu/
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

+ A | - a | Visszaállít
2020. aug.
11
  UFO-jelentéseket hoznak nyilvánosságra
Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek - Közzétette: nordi
Az elmúlt néhány nap során meglehetősen érdekes hírek jelentek meg az interneten, elsősorban egy nyilvánosan is elérhető amerikai szenátusi bizottsági jelentés, valamint az annak tartalmát értékelő cikk révén, amely már a New York Times oldalán bukkant fel. Ebből kiderül, hogy rövid időn belül a közvéleményt is tájékoztatják a rendelkezésre álló anyag egy részéről, ezt pedig a jövőben hasonló jelentések követik majd.

A jelentéseket hosszú évek óta gyűjtögetik az illetékesek, itt már korábban láthattunk különböző kiszivárgott felvételeket, amelyeket amerikai vadászgépek fedélzeti kameráival rögzítettek érdekes, potenciálisan akár földönkívüli eredetű járművekről, amelyek szokatlan agilitással és sebességgel közlekedtek a légkörben, illetve a víz alatt. Maga a New York Times számolt be még 2017-ben arról, hogy az Advanced Aerospace Threat Identification Program névre keresztelt bizottság 2007 óta elemzi ki az egyes anyagokat, és bár ennek 22 millió dollárra rúgó finanszírozása 2012-től kezdve elmaradt, a csoport tagjai ettől függetlenül folytatták a munkát, szigorú titoktartás mellett.A megfigyeléseket vizsgáló csoport már nem titkolózik, több kérdésre is választ kaphatunk

Jelenleg a Unidentified Aerial Phenomenon Task Force néven fut a program, ez a bizottsági jelentés szerint a szükséges döntést követően 180 napon belül közli a nyilvánossággal következtetéseik egy részét, mivel a korábbi program egykori vezetője szerint már némileg szabadabban tevékenykedhetnek, itt nem kell annyira szigorúan venni a titkolózást.

A munkát végző kormányzati illetékesek, hírszerzési szakemberek és kutatók (a fenti kivételtől eltekintve) egyelőre nem nyilatkoznak, ők a hozzájuk intézett kérdésekre sem reagáltak. Korábban azonban hallottunk olyan megnyilvánulásokat (többek között egy visszavonult demokrata szenátor részéről), miszerint az amerikai kormány valószínűleg rendelkezik földönkívüli eredetű járművekkel, esetleg azok törmelékével, darabjaival, bár itt egy nemrég közzétett anyag szerint a földönkívülinek tartott törmelékről kiderült, hogy azt eredetileg ember alkotta, így felmerül annak lehetősége is, hogy valamelyik állam birtokol igencsak fejlett, ám saját eredetű eszközöket.

Marco Rubio republikánus szenátor nyilatkozatában kiemelte, hogy őt az amerikai légibázisok felett megjelenő és gond nélkül távozó repülő tárgyak aggasztják, szerinte a földönkívüli eredet még a megnyugtatóbb opciók közé tartozik, nem szeretné ugyanis, ha esetleg kiderülne, hogy rendkívül fejlett orosz vagy kínai járművekről van szó, amelyek puszta léte hatalmas előnyt jelenthet ezen riválisok számára.

Korábban maga Trump elnök is megjegyezte, hogy látott „érdekes anyagokat” az akár földönkívüli eredetű eszközökről és az Area 51 néven futó bázisról, viszont konkrétumokkal ő sem szolgált. Az illetékesek egyelőre annyit jegyeztek meg, hogy ők a UFO helyett a UAP (unidentified aerial phenomena) elnevezést részesítik előnyben, az viszont biztosnak tűnik, hogy az évtizedes hallgatást hamarosan megtörik, és maguk az érintettek árulják majd el, hogy eddig mire jutottak.

forrás:/sg.hu/

kapcsolódó:UFO-jelentéseket hoznak nyilvánosságra Katt ide!
Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák